Loodsmedewerker

 

Vanwege verdere groei van ons mooie bedrijf, zoeken wij voor onze loods een:

Functietitel:
Loodsmedewerker

Functie-inhoud:
Het werk van een loodsmedewerker bij Rulewave bestaat uit het laden en lossen van vrachtwagens, inclusief controle op artikel, batch, aantal colli en dergelijke, alsmede het plaatsen en picken van de goederen in de daarvoor bestemde stellingen, met een heftruck, reachtruck of smalle gangen truck en met gebruikmaking van een RF-barcodescanner. Het schoon en netjes houden van de loods en de administratieve afhandeling van je werkzaamheden, hoort ook bij je functie.

Functie-eisen:
Je bent in bezit van een heftruckcertificaat en bij voorkeur een reachtruckcertificaat. Ervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ervaring met het werken met een RF-scanner en kennis van ADR  is een pre.

Bij Rulewave zoeken wij mensen die flexibel, klantgericht en efficiënt zijn, die kunnen samenwerken en initiatief tonen. Voor deze functie is het ook nodig dat je zorgvuldig bent, discipline hebt en inzet toont.

Omdat wij AEO-gecertificeerd zijn, is het aanleveren van een VOG verplicht. 

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving, bij een informele, maar professionele, gedreven en innoverende organisatie. Rulewave stimuleert het nemen van initiatieven en biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening en een bonusregeling. 

Meer informatie over de inhoud van het werk?
Als je meer wilt weten over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Pieter-Jan de Bot op telefoonnummer 088-0605040 of per mail p.debot@rulewave.com.
Voor meer informatie over het bedrijf, kijk op www.Rulewave.com

Solliciteren?
Weet je genoeg, lijkt het je leuk en denk je te voldoen aan de benodigde functie-eisen, stuur dan een mail, waarin je ons uitlegt, waarom we jou aan moeten nemen en je CV naar: yourfuture@rulewave.com t.a.v. Karen van der Weel (personeelsadviseur).

Omdat integriteit en veiligheid bij Rulewave hoog in het vaandel staat, kan een Pre Employment Screening deel uit maken van deze sollicitatieprocedure. 

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx