Expediteur (m/v – fulltime)

 

Klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een internationaal opererend, dynamisch, innoverend, maar vooral ook gezellig bedrijf? Kom jij altijd met nieuwe ideeën en verbeterplannen? Word jij blij van tevreden klanten? Ben je flexibel en heb je ook nog eens ervaring als Expediteur?

Dan is dit jouw kans om de volgende stap te maken in jouw carrière met uitstekende doorgroeimogelijkheden in Nederland en buitenland!

Wat ga je doen?
Het versturen van zendingen via de gevraagde en/of beste modaliteit is niet het enige wat wij vragen van ons team. Wij lopen een stapje harder voor onze klanten en ontzorgen hun op logistiek gebied. Je wordt onderdeel van een ambitieus team van expediteurs die onze (internationale) klanten bedienen van A tot Z. Jouw primaire doel is de klant een servicelevel te bieden die hun verwachtingen overtreft.
Taken in jouw rol zijn o.a.:
– Operationeel- en commercieel aanspreekpunt voor de klant(en)
– Het boeken en vastleggen van transportopdrachten met behulp van ons innovatieve Warehouse- en Transport Management systeem
– Opstellen en/of verifiëren van benodigde verschepings- en douanedocumenten
– Proactieve communicatie (intern en extern)
– Het opbouwen van hechte relaties met de klanten, leveranciers en vervoerders/rederijen
– Signaleren en tijdig bijsturen c.q. doorgeven van veranderingen en afwijkingen
– Signaleren van kansen en proactief aandragen van verbeterplannen / oplossingen t.b.v. de verhoging van de efficiency & klanttevredenheid

Dit is een fulltime functie met standplaats Moerdijk.

Wat vragen wij?
– Je hebt minimaal een Mbo- of Hbo diploma, bij voorkeur in de logistiek.
– Diploma (assistent)-declarant is een pre
– Je werkt al een tijdje in de branche
– Uiteraard kan je goed communiceren in het Nederlands en Engels (woord en geschrift)
– Je bent zeer klant georiënteerd en hebt het vermogen om ‘out of the box’ te denken
– Affiniteit met IT-systemen en de mogelijkheden daarvan; je maakt je snel nieuwe software eigen. Omdat wij AEO-gecertificeerd zijn, is het aanleveren van een VOG verplicht.

Wat bieden wij?
Een leuke baan, een leuke werksfeer en leuke collega’s van alle leeftijden. We hebben 20 soorten thee en koffie van verse bonen. Daarnaast staat altijd wel wat lekkers in de kantine. Als het weer kan, doen we Vrijmibo, gezellige personeelsuitjes en laten we geregeld de patatkar langskomen. Je kan via ons opleidingen volgen en er zijn doorgroeimogelijkheden in Nederland en buitenland. Daarnaast bieden we een goed salaris, 25 vakantiedagen (bij een 37,5-urige werkweek), een goede pensioenvoorziening en een bonusregeling.

Meer informatie over de inhoud van het werk?
Als je meer wilt weten over de inhoud van de functie, kan je contact opnemen met Hans den Hartigh op telefoonnummer 088-0605040.
Voor meer informatie over het bedrijf, kijk op www.Rulewave.com

Solliciteren?
Weet je genoeg, lijkt het je leuk en denk je te voldoen aan de benodigde functie-eisen? Stuur dan een mail waarin je ons uitlegt waarom we jou aan moeten aannemen (en je CV) naar: yourfuture@rulewave.com t.a.v. Karen van der Weel (personeelsadviseur). Omdat integriteit en veiligheid bij Rulewave hoog in het vaandel staat, kan een Pre Employment Screening
deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx